>> Slimme acties.

Extra voordeel op je smart.

 

>> Je wereld is elke dag anders. Je smart is elke dag hetzelfde.


 

Financieren FOR € 5,- a day!

Jouw smart in één keer betalen kan natuurlijk altijd. Wil je liever de betaling spreiden en per maand niet te veel betalen, kies dan voor een financiering. Je stapt nu vanaf € 5,- per dag in jouw nieuwe smart fortwo of forfour.

  • Betaal een vast bedrag per dag gedurende de gehele looptijd;
  • Na volledige afbetaling ben je eigenaar van jouw smart;
  • Actierente van 4,99%*;
  • Inclusief ontslagdekking en overlijdensrisicodekking.

Niet alleen voor nieuwe smarts kan je gebruik maken van een aantrekkelijke actierente. Een gebruikte smart financier je namelijk tijdelijk tegen 5,99%.

 

> Bereken jouw maandbedrag

 

Ontslagdekking
De ontslagdekking van smart zorgt ervoor dat je in geval van onvrijwillig ontslag kosteloos onder je lease- of financieringscontract uit kunt. Stopt je baan, dan stopt ook je contract en stap je uit. Je levert de auto zonder kosten in en je contract wordt automatisch ontbonden. Het resterende deel van een eventuele aanbetaling krijg je bovendien naar rato van ons terug. Dat vinden we wel zo eerlijk.


Voor meer informatie over ontslagdekking download je de leaflet.

 

Privé leasen vanaf € 169,- per maand
Je rijdt tijdelijk al een smart fortwo vanaf € 169,-* per maand op basis van privélease. Met privélease is alles voor jou als particuliere klant geregeld voor één vast bedrag per maand. Reparatie en onderhoud, zomerbanden, verzekering en wegenbelasting zijn inbegrepen. Je kunt dus zorgeloos genieten van je nieuwe smart. Deze actie is nu ook te combineren met het tijdelijke voorraadvoordeel, dat betekent een gunstiger maandbedrag voor je favoriete smart.


> Lees meer over de privé lease actie

Actievoorwaarden Privélease

  • De Privélease actie van smart loopt tot en met 30 juni 2017
  • Tarieven zijn inclusief reparatie & onderhoud, zomerbanden, verzekering (eigen risico € 225,-) en motorrijtuigenbelasting.
  • Uitgesloten zijn vervangend vervoer, brandstof en winterbanden
  • Tarieven zijn incl. BTW, gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar zonder aanbetaling

Meer weten?
> Offerte aanvragen
> Particuliere brochure

> Dealer zoeken 

* Actierente geldig tot en met 30 juni 2017.
** 
Op basis van privélease, speciaal voor de particuliere klant. Deze actie is van toepassing op de smart forfour of fortwo 52 kW (71 pk), handgeschakeld als standaarduitvoering, met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.