>> De nieuwe smart electric drive-modellen zijn er

A big idea. Fully electric.

  

Nu te bestellen.

Met de smart electric drive kies je niet zomaar een elektrische auto. Je kiest de elektrische auto die perfect bij je past: een tweezitter, vierzitter of cabrio. Want als enige autofabrikant biedt smart alle modellen ook met elektrische aandrijving aan. Je kunt de elektrische smart fortwo en smart forfour nu al bestellen, de cabrio volgt binnenkort.


Business Solutions

Bent u een zakelijke rijder? Nu zijn er ook de Business Solutions voor de smart electric drives. De smart Business Solutions zijn standaard goed uitgerust en zijn daarom zeer geschikt voor zakelijk gebruik. Natuurlijk met een aantrekkelijke fiscale waarde.

>> Download de Business Solutions leaflet

 

Elk model is een echte smart: dynamisch en wendbaar voor perfecte rijeigenschappen in de stad. De elektromotor levert een dynamisch acceleratievermogen, en dat merk je al meteen op de eerste meters.

 

Klaar voor de start van een nieuwe generatie.

Power voor twee.

Wie een nieuwe weg voor de weg door de stad zoekt, heeft lef, ideeŽn en innovatiekracht nodig. Dat deze in het DNA van het merk verankerd liggen, heeft smart keer op keer bewezen – vooral met de smart fortwo. Ontworpen als ultracompacte, elektrische stadsauto, verovert de tweezitter van smart als electric drive van de vierde generatie binnenkort de steden. En dit model staat niet op zichzelf: als enige fabrikant ter wereld biedt smart alle modellen ook met elektrische aandrijving aan.

smart fortwo electric drive – stroomverbruik (gecombineerd): 12,9 kWh/100 km, CO2-emissie (gecombineerd): 0 g/km.

 

>> Lees meer over de smart fortwo electric drive

Power voor vier.

Een echte e-volution: de nieuwe generatie elektrisch aangedreven modellen is niet alleen als tweezitter leverbaar, maar ook als vierzitter. Met de smart forfour electric drive staan alle deuren voor je open: je kunt je rijplezier met maar liefst drie passagiers delen. Voor afdoende ruimte zorgen bovendien de innovatieve readyspace stoelen achter, die eenvoudig en snel kunnen worden weggeklapt.

smart forfour electric drive – stroomverbruik (gecombineerd): 13,1 kWh/100 km, CO2-emissie (gecombineerd): 0 g/km.

 

>> Lees meer over de smart forfour electric drive

 

Staat open voor de energie van de stad.

Alle elektrische auto's zijn vrijwel geruisloos. En waar kun je dat beter beleven dan in een cabrio? Het is een uitzonderlijke ervaring om niet meer dan een zacht geruis te horen terwijl je met geopend dak geniet van het stadse leven. Daarom is het des te verbluffender dat de smart fortwo cabrio electric drive de enige elektrische cabrio op de markt is.

smart fortwo cabrio electric drive – stroomverbruik (gecombineerd): 13,0 kWh/100 km, CO2-emissie (gecombineerd): 0 g/km. 

>> Lees meer over de smart fortwo cabrio electric drive

Elektrische voertuigen - disclaimer
De actieradius van deze auto is gemeten op basis van de officieel opgelegde NEDC (New European Driving Cycle). De test is uitgevoerd in een laboratorium. De resultaten kunnen daarom afwijken van de werkelijke actieradius en van het werkelijke verbruik van de auto. De reŽle actieradius en het verbruik zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals uw snelheid en rijstijl, de modus waarin u rijdt, de belading, de status van uw acculading, topografie en de weersomstandigheden (deze opsomming is niet beperkend). Voor meer informatie kunt u bij ons terecht.